SAKARYA ŞUBE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Şube Başkanı Mustafa ÇOLAK’ ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanlığını nezaket ziyaretinde bulunan Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerini Sakarya Şube Başkanı Mustafa ÇOLAK makamında ağırladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Gazi ve Şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirerek konular hakkında fikir alış verişinde bulunmuşlardır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Sakarya Şube Başkanı Mustafa ÇOLAK ve Yönetim Kurulu Üyelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilemişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa ÇOLAK Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ifade ederken Gazi ve Şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıları istişare etmek, çözüm odaklı çalışmaktan dolayı çok memnun kaldıklarını belirttiler.

Paylaş