GEBZE ŞUBE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Şube Başkanı Mahmut KAYA’ yı makamında ziyaret ettiler.

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Şube Başkanlığına seçilen Şehit babası Mahmut KAYA’ yı dernek binalarında ziyarette bulundular.

     Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehit ailelerinin yaşamış olduğu sıkıntılar ile ilgili görüşlerini ifade ettiler. Ayrıca kendilerini ağırladıkları için Gebze Şube Başkanı Mahmut KAYA’ ya teşekkürlerini ilettiler.

Gebze Şube Başkanı Mahmut KAYA Bursa Şube Başkanı ve Yönetim kurulunu ağırlamaktan son derece memnun kaldığını ifade ederken Gazi ve Şehit ailelerinin yaşamış oldukları sorunların çözümü için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Gebze Şube Başkanı Mahmut KAYA iki yıldır tadilatta olan Ali Çetinkaya Rehabilitasyon merkezinin Şehit ve Gazi ailelerine hizmet verdiğini bu hizmetin durdurulması anlamında duyumlar ve söylemler olduğunu bu konu ile ilgili gerekirse destek isteyeceğini ifade ettiler.

Paylaş