GENÇLEŞEN TÜRKÜLERDEN MORAL GECESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençleşen Türküler Korosu Gazi ve Şehit ailelerine Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtında bulunan konferans salonunda program düzenledi.

Program öncesi Gençleşen Türküler ekibi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Erdinç ERTÜZÜN bilgilendirmelerde bulunup dernek yerleşkesindeki sergi alanını ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL sergi alanında bulunan resimler ile dolaplarda sergilenen şehit ve gazilerin kullanmış oldukları askeri kıyafetler hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra Şiir ve Türkü dinletisine geçildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençleşen Türküler korosu Türklüğü, Şehidi ve tarihe mal olmuş türküleri söylerken birbirinden değerli yazarlarda kendi yazmış oldukları şiirleri okudular. Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fethi YILDIZ, 22. Dönem Milletvekili Faruk ANBARCIOĞLU, Zekiye ZUMRA AK, Sibel KORUK AYAZ, Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN, Makbule ACAR YENİ, Hatice TÜRKMEN YURTSEVER, Gazi ve Şehit aileleri katılım sağlamışlardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fethi YILDIZ, 22. Dönem Milletvekili Faruk ANBARCIOĞLU, Zekiye ZUMRA AK, Sibel KORUK AYAZ, Şifanur ÖZÇELİK ŞİRİN, Makbule ACAR YENİ, Hatice TÜRKMEN YURTSEVER ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençleşen Türküler korosuna yapmış oldukları bu moral gecesi için teşekkürlerini ilettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençleşen Türküler korosu Şefi Erdinç ERTÜZÜN’ e yapmış oldukları bu gecenin anısına Plaket taktim etmişlerdir.

Paylaş