PINARDAĞ AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehit Mümin PINARDAĞ’ ın anne ve babasını evlerinde ziyaret ettiler.

Manisa’da Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nda 11.07.2017 tarihinde cinnet geçiren bir erin uyurken şehit ettiği 3 askerden biri olan Şehit Mümin PINARDAĞ’ ın ailesini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Ziyaret hoş bir sohbetle devam ederken ailenin ve gazi şehit ailelerinin talepleri ve sıkıntıları konuşuldu Dernek Başkanı ŞENOL konularla alakalı gerekli bilgilendirmeleri yapıp ailenin talep ve şikâyetlerini dinledi. Dernek Başkanı ŞENOL ve yönetim kurulu Şehit Mümin PINARDAĞ’ ın resmini aileye teslim ederken aileye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Şehit Anne ve Babası Adnan ve Selma PINARDAĞ bu nazik ziyaretlerinden dolay Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ettiler.

Paylaş