ÇOCUKLARA ULUDAĞ’ DA MORAL GÜNÜ

Bursa orman Bölge Müdürlüğünün düzenlediği Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanın katkılarıyla Uludağ’ da 14 ila 17 yaş aralığındaki Gazi ve Şehit çocuklarına bir günlüğüne moral gezisi düzenlemişlerdir.

Moral gezisine katılan çocuklarımız Şehit Babası İsmail GÖKÇEN gözetiminde Bursa Uludağ Oteller bölgesinde keyifli vakitler geçirerek moral depolamışlardır. Bursa orman Bölge Müdürü Mustafa ÜLKÜDÜR, Bölge Müdür Yardımcısı Ali YAPMIŞ ve İşletme Müdürü Nejdet ATAY da katılım sağlamışlardır. Bursa orman Bölge Müdürü Mustafa ÜLKÜDÜR Gazi ve Şehit çocukları için yaptıkları bu gezilerin ileriki yıllarda da yapmak istediklerini belirterek her zaman Şehit ve Gazi ailelerinin yanında olacaklarını ifade etmişlerdir.

Gazi ve Şehit çocukları Bursa orman Bölge Müdür Mustafa ÜLKÜDÜR’ e kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederken Gazi ve şehit çocuklarını yalnız bırakmaya her daim yanında olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanına ve Yönetim Kurumuna teşekkür ettiler. Bu aktivitelerinden dolayı çok teşekkür ettiklerini bildirdiler.

Paylaş