MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Tövbe edecek, af dileyecek kullar için af ve mağfiretin bol olduğu, birçok feyiz ve hikmetlerle dolu olan bir Miraç kandiline daha bizleri kavuşturan Allah’ a şükrediyoruz. Bu güzel zaman dilimini en güzel şekilde değerlendirmeyi rabbim cümlemize nasip eylesin.

Müslümanlar için mühim bir yere sahip olan bu gece dua ve ibadetler ile geçirilerek, Rabbimize olan kulluk görevimizi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Peygamberimiz; Hz. Muhammed'in, geceleyin Mekke’deki Mescid-i Haram’dan Burak adı verilen binek üzerinde Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ya götürülmesini, göğe yükselmesini ifade eder. Hazreti Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç, Peygamber Efendimizin hayatında önemli mucizelerinden biri olarak bilinir. Bizleri miraca götürecek olan yolun saygı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlikten geçerek gidileceğini unutmadan birlik ve beraberliğimizin daim olması için dua ederek geçirmemiz olduğunu bilmeliyiz.

Bu vesile ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Bu özel gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.

Miraç kandiliniz mübarek olsun.

 

Paylaş