ŞEHİT AİLESİNİN EVİ KUL OLDU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerimizden olan Şehit Babası Selim YILDIRIM ile Şehit Annesi Ayşe YILDIRIM’ ın evlerinde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelmiştir.

28 Şubat’ta Kütahya Domoniç Erikli köyü Karaburun mahallesinde gece saatlerinde yangın çıkmış, çıkan yangına yapılan tüm müdahalelere rağmen yangın söndürülemediğinden Şehit ailesi Selim YILDIRIM ve eşi Ayşe YILDIRIM’ ait olan ev kule dönmüştür. Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, 28 Şubat’ta Erikli köyü Karaburun mahallesinde gece saatlerinde çıkan yangın sonrası yaşadıkları evleri tamamen yanan Şehit ailesi Selim YILDIRIM ve eşi Ayşe YILDIRIM’ ı ziyaret etmişlerdir. Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, 28 Şubat’ta gece saatlerinde Erikli Köyü Karaburun Mahallesinde çıkan yangın sonucu Şehidimizin emaneti olan baba ve annesine, Kütahya Valiliği, İlçe Kaymakamlığı ve Belediyemizin koordinesinde ne gerekiyorsa yapılacaktır. Şehidimizin emaneti olan Selim amcamızı ve Ayşe teyzemizi inşallah kısa sürede sıcak yuvalarına tekrar kavuşacaktır. Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak şehit ailemizin yaşamış olduğu bu üzücü olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletirken dernek olarak gerekli desteği ailemize vermeye çalışacağımızı ifade ederiz. Bu üzücü olay da ailemizi yalnız bırakmayan Kütahya Valiliğine, İlçe Kaymakamlığına ve Domoniç Belediye Başkanlığına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Paylaş