MUŞ AYBAK SER DERNEK BAŞKANI BURHAN ÖRNEK’ TEN TÜMŞAD A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını Muş Aybak Ser Dernek Başkanı Burhan ÖRNEK ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Muş Aybak Ser Dernek Başkanı Burhan ÖRNEK’ i makamında ağırlayarak dernekleri hakkında ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Muş Aybak Ser Dernek Başkanı Burhan ÖRNEK derneklerinin kuruluş ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunurken vatanı vatan yapan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için bir şeyler yapma istediklerini şehit ve gaziler için neler yapabilecekleri hakkında bilgi almak istediklerini ifade ettiler. Dernek Başkanı ÖRNEK 18 Mart dolayısıyla ve gazi, şehit ailelerine ağırlamak onların yalnız olmadıklarını hissettirmek ailelere dokunmak bizlerin arzusudur. Dernek Başkanı olarak gazi ve şehit aileleri ile bir faaliyet yapıp onlarla birlikte olup acı ve sevinçlerine ortak olmak istediklerini ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Muş Aybak Ser Dernek Başkanı Burhan ÖRNEK’ e ziyaretlerinden dolayı şahsı, şehit ve gazi aileleri adına teşekkür ettiler.

 

Paylaş