SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÇALIŞANLARA SAYGILARIMIZLA

14 Mart Pazartesi günü sağlık çalışanlarının hayatımızdaki önemini, yerini hatırlamak ve hatırlatmak sağlıklı bir birey olabilmek için sağlık çalışanlarının önemini kavramamız gerektiğini bilmeliyiz.

Sağlık çalışanları karşılaştıkları her türlü güçlüklere rağmen bir insan hayatının kurtulması için kutsal olan mesleklerinin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretlerini bizler için gece gündüz demeden sürdürmekteler. Son yıllarda dünya genelinde yaşanan salgın hastalık sonucunda gece gündüz demeden tüm sağlık çalışanları üzerlerine düşen tüm yükü üstlenerek ve bu uğurda arkadaşlarını kaybetmelerine rağmen yılmadan çalışmışlardır. Bizlere düşen hayatımızın olmazsa olmazı sağlığımız için çalışan bu değerli sağlıkçılarımıza gereken önemi ve saygıyı göstermemizdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak tüm sağlık çalışanlarını minnet ve şükran duygularımızı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımızla kutlarız.

Paylaş