8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 08 Mart Kadınlar günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetim kurulunda bulunan bayanları 8 Mart Kadınlar günü kutlamasına davet etmişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinden 2 . Başkan Şehit Eşi Sevim GÜRKAN, Sayman Gazi Eşi Hanife KUŞ ve Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ un eşi Fikrîye ŞENOL Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa şube başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Saime GÜRLEYENDAĞ ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Berrin DOĞAÇ’ ın daveti üzerine kutlama programına katıldılar. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Hakkı Şinasi DOĞAÇ kadınların hayata kattığı değerler konusunda konuşma yaparak tüm kadınların kadınlar gününü kutladılar.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yönetimine bu davetlerinden ve gösterdikleri ilgilerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

Paylaş