SERKAN GÜLER' DEN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DENEKLERİNE ZİYARET

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü vesilesiyle Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER ve çalışma ekibi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile Bursa Emniyet Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer UYAR, Bursa Emniyet Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Nevin FIRTINA ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER ve çalışma ekibi Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtında bulunan dernekler yerleşkesinde bir araya geldiler. Dernek Konferans Salonunda dernek başkanları derneklerinin kuruluşları, faaliyetleri gibi birçok konu hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Bilgilendirmenin ardından sergi alanını ziyaret ettikten sonra şehitlik anıtı önünde anı fotoğrafı çektirdiler. Dernek Başkanları bu ziyaretlerinden dolayı, Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER ve çalışma ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER, Dernek başkanlarına vermiş oldukları bilgilerden ve göstermiş oldukları ilgi, alakaya teşekkür etti. Sayın GÜLER gazi ve şehit aileleri olarak sizler bu vatanın değerleri için canlarını ve uzuvlarını feda eden değerlersiniz. Sizler değerli ailelerimiz gibi ülkemizin her coğrafyasın da gazi ve şehit ailelerimiz var. Bizler bu ailelere gönülden merhaba demek, Yanlarında olmak, acılarına ve sevinçlerine ortak olmak için buradayız. Sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız olduğumuzu ifade etmek isterim dedi. Sayın GÜLER bu hafta içinde kutlanacak olan Çanakkale zaferi ile şehitleri anma programı kapsamında şehitlerimizi ve zaferimizi bir daha yâd edeceğiz. Şehitlerimiz ve ahrete intikal eden gazilerimiz ile hayatta olan gazilerimizi her daim şükranla, minnetle dualarla anmalıyız. Bizler bugün burada rahat ve huzur içerisinde nefes alabiliyorsak gazi ve şehitlerimizin sayesindedir dedi.

 

 

Paylaş