ŞEHİT EŞİNDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını, Artvin Sanayici İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Olgun Şafak KARABİBER, Yönetim Kurulu Üyesi Neriman YENER ile Artvin Sanayici İş İnsanları Derneği yönetimlerinde çeşitli görevlerde yer almış, Aynı zamanda şehit Eşi olan Mine Sevinç SATIR ziyaret ettiler.

Şehit Eşi Mine Sevinç SATIR ve Derneği Başkan Yardımcısı Olgun Şafak KARABİBER, Yönetim Kurulu Üyesi Neriman YENER’ i Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri, çalışmaları hakkında bilgi verirken gazi ve şehit ailelerinin sıkıntı ve talepleri konularında istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL şehidimizin emaneti olan eşini ve aynı zamanda memleketlisini ve çalışma arkadaşlarını ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduğunu ifade ederken ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Artvin Sanayici İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Olgun Şafak KARABİBER, Yönetim Kurulu Üyesi Neriman YENER ile Artvin Sanayici İş İnsanları Derneği yönetimlerinde çeşitli görevlerde yer almış, Aynı zamanda Şehit Eşi olan Mine Sevinç SATIR gazi ve şehit ailelerine gerekli desteği vermeye he zaman hazır olduklarını ifade ederken Başkan ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Paylaş