OSMANGAZİ KAYMAKAMI ALİ PARTAL TÜMŞAD’I ZİYARET ETTİ

Bursa Osmangazi İlçe Kaymakamı Ali PARTAL Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Osmangazi İlçe Kaymakamı Sayın Ali PARTAL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü vesilesiyle gazi ve şehit ailelerini temsil eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu. Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Osmangazi Kaymakamı Sayın Ali PARTAL’ ı derneklerinde ağırladılar. Dernek Başkanı ŞENOL Mihraplı Şehitlik Anıtı Dernekler yerleşkesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Osmangazi Kaymakamı Sayın Ali PARTAL şehitlik anıtı ve dernekler yerleşkesine emeği geçenlere teşekkür ederken, Derneklerin bir çatı altında toplanması son derece güzel olduğunu bu eserin diğer illerde örnek oluşturacağını söyledi. Osmangazi Kaymakamlığı olarak bu güne kadar gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olduklarını, destek ve ilginin bundan sonrada aynı çerçevede devam edeceğini ifade ederken bu gün bu makamlarda oturabiliyorsak gazi ve şehitlerimizin göstermiş oldukları asil duruş başarı ve fedakârlıkları sayesindedir. Gazi ve Şehit ailelerimize minnettarlığımızı göstermek bizlerin görevidir. Osmangazi Kaymakamı Sayın Ali PARTAL bu hafta içerisinde Çanakkale Zaferinin 107. Yılı kutlanacak. Bu vesile ile Çanakkale Zaferinin 107. Yılını kutlar, Bu yurdu bizlere vatan kılan şehitlerimiz ile ahrete intikal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Osmangazi Kaymakamı Sayın Ali PARTAL’ a ziyaretlerinden ve gazi şehit ailelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Paylaş