TEMAD’ TAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ZİYARETİ

18.Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma günü vesilesiyle TEMAD Başkanı Hakkı Şinasi DOĞAÇ ve yönetim kurulu üyeleri ile TEMAD Kadın Kolları Başkanı Berrin Doğaç ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundular.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı Hakkı Şinasi DOĞAÇ askeri camiadan gelmelerinden dolayı şehitlerin, şehit ailelerinin ve gazilerin gönüllerindeki yerlerinin kelimelerle ifade edilemeyecek kadar değerli olduklarını, onların acılarını kendi acıları gibi kabul ettiklerini, onlar için ne yaparsalar yapsınlar borçlarını ödeyemeyeceklerini söyledi. Başkan DOĞAÇ askeri kökenli derneklerin her platformda beraber hareket etmeleri, birbirlerinin etkilerinde ön saflarda olmalarını vurgulayarak, şehit olan arkadaşlarının, askerlerinin emaneti olan ailelerinin, gazi olan arkadaşlarının ve askerlerinin her koşulda, her şartlarda yanlarında olacaklarını vurguladı. 8 Mart Kadınlar Günü kutlaması için TEMAD dernek binasında düzenlenen kokteyle kadın TÜMŞAD yönetimindeki bayan arkadaşlara katılmalarından dolayı teşekkürlerini iletirken bundan sonra daha sık böyle projelerle birlikte olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü vesilesiyle gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri için gazi ve şehit aileleri adına teşekkür ederken, bundan sonra birlikte yapacakları etkinliklerde birlikte olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

 

Paylaş