ERKEK LİSESİNDEN 18 MART ETKİNLİĞİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla, Bursa Anadolu Erkek Lisesi öğrencilerinden oluşan 60 kişilik grup Bursa Hamitler ve Pınarbaşı şehitliklerini ziyaret ettiler.

Bursa Anadolu Erkek Lisesi öğrencileri tarafından her yıl düzenlenen etkinlik 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü öncesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile gerçekleşti. Bursa Anadolu Erkek Lisesi öğrencileri Hamitler şehitliği ve Polisler şehitliği ziyaret edilerek dua edildikten sonra, Öğretmen M. Zeki BOZYÜK öğrencilere günün anlamına bina yen asker mektubu okudu. Öğrenciler daha sonra Pınarbaşı şehitliğini ziyaret ettiler. Şehitlere yapılan duanın ardından, Dernek Başkanı Metin ŞENOL şehitlik hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Anadolu Erkek Lisesi Öğretmen ve öğrencilerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı gazi ve şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş