NİLÜFER KAYMAKAMI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Nilüfer Kaymakamı Avni ORAL Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu.

18 Mart Çanakkale Savaşı ve Şehitlerini Anma günü vesilesi ile Nilüfer Kaymakamı Avni ORAL, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü İbrahim ARSLAN, Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erdal AKTAŞ ve Nilüfer Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıf Müdürü Hanife KALYONCU derneğimizi ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL yönetim Kurulu üyeleri, gazi ve şehit aileleri ile birlikte karşıladılar. Dernek Başkanı ŞENOL 18 Mart Çanakkale savaşı ve şehitlerini anma kapsamında derneğimizi ziyarete gelmelerinden dolayı Nilüfer Kaymakamı Avni ORAL’ a şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür ettiler.

Sayın Kaymakamı Avni ORAL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve savaşı ve şehitlerini anma günü dolayısıyla Gazi ve Şehit ailelerini temsil eden derneği ziyaret etmek, dernek aracılığıyla Gazi ve Şehit ailelerinin bu anlamlı günde yanlarında olmak istediklerini ifade ettiler. Sayın ORAL bu vesile ile Çanakkale Zaferini ve şehitleri anma günü münasebeti ile Vatan, Bayrak VE Mukaddes değerlerimiz için canlarını feda eden Asil Türk evlatlarını rahmetle minnetle anarken emanetlerine sahip çıkmak bizlerin birinci görevimizdir dediler.

Paylaş