NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANINDAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, şehit ve gazileri unutmadı. Başkan Turgay Erdem, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” kapsamında Mihraplı Şehitlik Yerleşkesini ziyaret ettiler. Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Turgay Erdem, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğinde başkan ve yöneticilerle bir araya geldiler. Başkan Turgay Erdem, şehit ve gazilere her zaman minnet duyduklarını ifade ederek, “Bu vatan uğruna canını ortaya koyan kahramanlarımıza minnettarız. Şehitlerimizden geriye kalanlar bize emanet. Onların sorunlarını ve isteklerini yakından biliyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 18 Mart Çanakkale savaşı ve şehitlerini anma kapsamında derneğimizi ziyarete gelmelerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’ e, Başkan Yardımcılarına şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş