DERNEKLER MASASIN’ DA ZİYARET

Dernekler masasından Orhan KAYA ve Ahmet ÖZGÖREN 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma vesilesi ile derneğimize nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Sayın Orhan KAYA ve Sayın Ahmet ÖZGÖREN 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma günü vesilesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiklerini belirtiler. Sayın Orhan KAYA ve Sayın Ahmet ÖZGÖREN, her platformda Gazi ve Şehit ailelerinin yanında olacaklarını, derneklerle ilgili her konuda yardıma hazır olduklarını bildirdiler. Sayın Orhan KAYA ve Sayın Ahmet ÖZGÖREN bizlere bu aziz vatanı emanet eden, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarının ve tüm şehitlerimizi ile ahrete intikal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet dileriz dediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla derneğimizi ziyarete gelen Dernekler masasından Sayın Orhan KAYA ve Sayın Ahmet ÖZGÖREN’ e ziyaretlerinden dolayı şahsı ve Gazi aileleri adına teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş