YÖRÜK VE TÜRKMEN DERNEĞİNDEN 18 MART ETKİNLİĞİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma etkinliğinde katılım sağlanmıştır.

Soğanlı Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen etkinlikte Çağlar adına ödülü; Olay Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Emin Yılmaz aldı. Ödülü takdim eden Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Cavit Çağlar’ın, Bursa’nın duayen sanayicilerinden biri olduğunu belirterek, “Çağlar siyaset yaparken de Bursa’nın ağabeyliğini yaptı. Cavit Çağlar, Olay Gazetesi’ni Bursa’nın markası haline getirdi” dedi. Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Cevat CANBAZ da, “Bu memleketin milli manevi geçmişten geleceğe kültürel ananeleri yaşatmak, ceddimizi hatırlayıp, gelecekle ilgili istikbal oluşturmak üzere bu tür etkinler düzenliyoruz” dedi.

Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma etkinliğine siyasi partilerin milletvekilleri, İl Başkanları, çeşitli STK Başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkan yardımcısı Sevim GÜRKAN ve gazi şehit aileleri katıldılar.

 

Paylaş