MUŞ AYBAK SER DERNEİNDEN 18 MART ETKİNLİĞİ

Muş AY BAK SER Dernek Başkanı Burhan ÖRNEK 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma etkinliği kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyeleriyle Göl Park’ ta buluştular.

Dernek Başkanı ÖRNEK 18 Mart dolayısıyla ve gazi, şehit ailelerine ağırlamak onların yalnız olmadıklarını hissettirmek ailelere dokunmak bizlerin arzusudur. Dernek Başkanı olarak gazi ve şehit aileleri ile bir faaliyet yapıp onlarla birlikte olup acı ve sevinçlerine ortak olmak istediklerini ifade ederken gazi ve şehit ailelerine Merinos Göl Park’ ta sabah kahvaltısı düzenlemek istediğini söyledi. Gazi ve şehit aileleri ile birlikte Göl Park’ ta verilen kahvaltı programına, Bursa Milletvekili Hakan ÇAVUŞOĞLU, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mesut ŞEHİTOĞLU, Siyasi Partilerin Temsilcileri, STK Başkan ve yöneticileri ile dernek üyeleri katılım sağladılar.

TBMM AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu üyeliği ile Türkiye- Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Bursa Millet Vekili Hakan ÇAVUŞOĞLU gazi ve şehit aileleri ile diğer dernek üyelerinin bu gibi etkinliklerle kaynaştığını bu etkinliği düzenleyen dernek başkanlarına teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Muş AY BAK SER Dernek Başkanı Burhan ÖRNEK’ e şehit ve gazi aileleri adına etkinlikten dolayı teşekkür etti.

 

Paylaş