RAHMET KAPILARI RAMAZAN LA AÇILACAK

RAHMET KAPILARI RAMAZAN LA AÇILACAK

“İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan "Rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen,11 ayın Sultanı, paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran, başta düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır.

Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kaldırıldığı günlerdir.

Ferdin ve toplumun hayatını intizama sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe dönüşmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, başta Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Mustafa IŞIK

Genel Başkan

Paylaş