ZAFER PARTİSİ NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİ

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığına atama ile gelen Işıl ESGİN, Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığında yapılan Kongrenin ardından, Işıl ESGİN ' tek liste halinde katıldığı seçim de tüm delegelerin tamamının oylarını alarak yeniden Başkan seçildi.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığının Kongresine, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail TÜRK, , GİK üyesi Bayram KAZANCI, Teşkilatlardan Sorumlu Güney Marmara Bölge Başkanı Mahmut KARA ve Bursa İl Başkanı Halil İbrahim AYDIN katılmışlardır.

Genel Başkan Yardımcısı İsmail TÜRK, Zafer Partisi'nin bütün Türkiye'yi kucaklayarak gideceğini, bu inançla Zafer Partisi kurucusu olduğunu kanıtladığını bugün gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresiyle bir kez daha ispatlamıştır dedi.

Tek liste halinde katıldığı seçim de tüm delegelerin tamamının oylarını alarak yeniden görevine Seçilmiş Başkan olarak başlayan Işıl ESGİN ' yaptığı konuşmada şunları söyledi: Ben her şeyden önce Türk Milliyetçisiyim böyle doğdum böyle öleceğim. Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Genel Başkanımız Sayın Ümit ÖZDAĞ’ ın önderliğinde Türk ulusunu yeni zaferlere götürecek olan partimiz Türk dünyasının da umudu olacaktır. Zafer Partisi Türk milletine tekrar Tek Millet olduğunu hatırlatacak tek partidir dedi.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığının yapmış olduğu kongreye Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile Irak Türkleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Ötükenden Kızılelma ya Kültür Eğitim Töre Derneği ve Hür İnsanlar Cemiyeti katılmışlardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Yönetimi olarak yeni başkanlık döneminde Sayın Işıl ESGİN’ görevine başarılar dileriz.

Paylaş