BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN DEN ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaretinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Av. Haldun FİLİZLİ, MKYK üyesi Kadir TAŞ, Yıldırım İlçe Başkanı Eyüp EKEN, İl Yöneticileri Nail ARTUÇ, Sebahattin DAĞLAR, Turgay EKEN, İlçe yöneticileri Rıdvan AKBULUT, Alper Tunga ACAR, Mümin YETİŞKİN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaretinde bulundular. Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Av. Haldun FİLİZLİ, Büyük Birlik Partisi olarak gazi ve şehit ailelerinin sosyal ve ekonomik anlamda yaşamış oldukları sıkıntılarını bildiklerini konularla ilgili gerekli düzenlemelerin yapılması için destek verdiklerini, kendilerine gelen konuların takipçisi olacaklarını söyledi. Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Av. Haldun FİLİZLİ, Kendilerini ağırlayan Dernek Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN, Yönetim Kurulu Üyeleri gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN bu nazik ziyaretlerinden dolayı, Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Av. Haldun FİLİZLİ ve yöneticilere teşekkürlerini iletti.

Paylaş