BURSA KÜLTÜREL TANITIM DERNEĞİ ZİYARETİ

BURSA KÜLTÜREL TANITIM DERNEĞİ ZİYARETİ

Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık GÜRAY ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarette bulundular.

Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık GÜRAY 2018 yılında kurulan derneklerinin Bursa’ daki ve Türkiye’ deki kültürel değerlerin korunması, tanınması, tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması amacı ile hizmet verdiklerini, bunun yanında kültür gezileri, müze gezileri, tarihimi tanıma, sağlık için yürüyüşler organize etkinlikleri düzenlediklerini söylediler. Derneğimizi ziyaretlerinde de vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerini onure etmek amacı ile ziyaret, hoş sohbet, unutulmadıklarını gönüllerinden çıkarmadıklarını dualarında olduklarını ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Şehit eşi Sevim GÜRKAN’ da ziyaretlerinden dolayı Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık GÜRAY ve Yönetim Kurulu Üyelerine şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür ettiler.

Paylaş