ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİN DE MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE İFTAR

Uludağ Üniversitesi rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR İle gazi ve şehit aileleri bir araya geldiler.

19 Nisan 2022 de Uludağ Üniversitesi öğrenciye Krizde savunma ve güvenlik konferansında buluşan Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR öğrencilerle buluştu. Konferans sonunda Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim KILAVUZ tarafından Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR’ a Fahri Profesör payesi verildi. Akşamında Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR Gazi ve Şehit aileleri ve öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR iftar yemeğinde yaptığı konuşmada biliniz ve müsterih olunuz ki aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin tek damla kanını bu güne kadar yerde bırakmadık bundan sonrada bırakmayacağız; ailelerinde gözyaşlarının hesabını sorduk, sormaya devam edeceğiz dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Şehit Eşi Sevim GÜRKAN şahsı, Gazi ve şehit aileleri adına Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR’ a ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim KILAVUZ’ a teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş