YENİDEN REFAH PARTİSİ YILDIRIM İLÇE BAŞKANLIĞIN DAN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanlığını şehitler haftası dolayısı ile 15 Nisan 2022 tarihinde Yenide Refah Partisi Yıldırım İlçe Başkanı İbrahim VİDİNLİOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur HİÇKORKMAZ ve Özkan ATALAY ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Şehit Eşi Sevim GÜRKAN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Şehit Babası İsmail GÖKÇEN; Yenide Refah Partisi Yıldırım İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayarak bir süre sohbet ettiler. Yenide Refah Partisi Yıldırım İlçe Başkanı İbrahim VİDİNLİOĞLU Gazi ve Şehit ailelerine gerek şahsı gerekse partisi olarak gereken hassasiyeti gösterdiklerini, bu konuda üzerlerine düşen sorumluluklar nelerse yapmaya hazır olduklarını söylediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Şehit Eşi Sevim GÜRKAN Yenide Refah Partisi Yıldırım İlçe Başkanı İbrahim VİDİNLİOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur HİÇKORKMAZ ve Özkan ATALAY’ a ziyaretlerinden dolayı şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

 

 

Paylaş