GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA BİR ARADA

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programı gazi ve şehit ailelerinin katılımı ile Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleşti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Büyükşehir Belediye Bakanı Alinur AKTAŞ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA ve İl Emniyet Müdürü Tacettin ASLAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer UYAR ve Emniyet Şehit Aileleri Derneği Başkanı Nevin FIRTINE iftar programına gazi ve şehit aileleri katıldı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA 25 Nisan Kara Şehitlerini Anma Günü’ne denk gelen iftar programında konuşan, Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, her ne pahasına olunsa olsun vatana göz diken iç ve dış düşmanları bertaraf ederek şehitlerin ve gazilerin emanetini daima yükseklere taşıyacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ da böyle anlamlı bir programın paydaşı olmanın kendileri için büyük bir onur ve gurur olduğunu belirterek, Ben ne söylesem boş. Ama dünyada şehidin ailesine, eşine, çocuklarına ‘başınız sağ olsun’ denildiğinde ‘vatan sağ olsun’ diyebilecek başka bir toplum yoktur. Vatanımız, ay yıldızlı bayrağımız için canımızı seve seve siper ederiz. Sizlerin eşleri, evlatları, babaları bu kahramanlığı gösterdi. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Paylaş