ŞEHİT BABASINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hasta olan Şehit ailesini evlerinde ziyaret ettiler.

Şehit Mehmet SÖYLEMEZ 11.11.1997 yılında vatani görevini yerine getirirken Şehit olmuştur. Şehit SÖYLEMEZ’ in ailesi; çocukları şehit olduktan sonra birçok sıkıntılar yaşadılar. Bu sıkıntıları yaşarken Şehidimizin ağabeyi rahatsızlanarak vefat etmiştir. Şehit ailemizin acısı ikiye katlanırken hayata küsen anne ve baba bu durumdan çok etkilenerek birçok kez tedavi görmüşlerdir. Tedavi sonucunda anne Müşerref SÖYLEMEZ iyileşirken Şehit babamız Demirali SÖYLEMEZ her geçen gün daha da kötüye giderek parkinson ve alzaymır hastalığına yakalanarak yatağa bağımlı hale gelmiştir. Şehit ailesi birçok kurum ve kuruluşa Şehit babasının bakımıyla ilgili müracaat etmesine rağmen gerekli desteği alamadıkları gibi kendilerine durumlarının yardıma elverişli olmadığından, maddi imkânları iyi olduğundan yardım yapılamayacağını ifade etmişler. Kurum ve kuruluş yöneticileri kişinin Şehit babası olduğunu göz önünde bulundurmadan cevap verdikleri için aile bir kez daha yıkılmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak öncelikle bizlerin bu satırları kaleme almamıza vesile olan Şehit Mehmet SÖYLEMEZ’ e Allahtan rahmet dileriz. Ruhu Şad olsun. Şehit ailemize geçmiş olsun dileklerimizi sunarken her zaman dernek olarak yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Paylaş