BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI İFTAR YEMEĞİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi ve Şehit aileleri Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığının vermiş olduğu iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığının Ördekli Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Gazi ve Şehit aileleri katılım sağladılar. İftar yemeğine Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Haldun FİLİZLİ, Alperen Ocakları Başkanı, Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyeleri ile 15 Temmuz Dernek Başkanı Muhlise ACAR katılım sağlamışlardır.

İl Başkanı Haldun FİLİZLİ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Dernek Başkanı Metin ŞENOL ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI’ nın konuşmalarının ardından Dernek Başkanımız Metin Şenol Gazi ve Şehit ailelerini iftar programında ağırladıklarından dolayı Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Haldun FİLİZLİ’ ye teşekkür Plaketi taktim etmişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Dernek Başkanı Metin ŞENOL şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkürlerini iletmişlerdir.

Paylaş