RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Recep, Şaban ve Ramazan ayında dini vecibelerimizi yerine getirmemizin ardından Ramazan bayramı sevincini yaşayacağımız bu günler içinde, bizlere bu imkânları sağlayan Şehitlerimiz ile gazilerimize ne kadar dua etsek azdır. Bu yüzden vatanın bölünmez bütünlüğünü korurken gazi ve şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktığı bu topraklarda inancımızı, bağımsızlığımızı bir arada tutup insanca yaşamamız doğrultusunda çaba göstermeliyiz.

Bu vesile ile Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu, huzurlu, birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlendiği nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

Türkiye harp Malulü Gaziler Şehitler Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak vatanın bütünlüğü için huzurun, barışın, sevginin ve kardeşliğin yeşermesi için canlarını ve uzuvlarını feda eden siz değerli ailelerimiz ile tüm ulusumuzun Ramazan bayramını en kalbi duygularımızla kutlar nice bayramlara kavuşmanızı temenni ederiz. Başkan Metin ŞENOL

Paylaş