GENEL BAŞKAN MUSTAFA IŞIK’ TAN BAYRAM MESAJI

GENEL BAŞKAN MUSTAFA IŞIK’ TAN BAYRAM MESAJI

Bolluk, bereket ve huzurun tüm İslam âlemini sardığı; rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı bir Ramazan Ayını daha geride bıraktık. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde, hoşgörü yardımlaşma ve dayanışma ikliminin oluşmasında büyük katkısı olan, Ramazan Bayramına huzur ve güven içinde ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz

İnfak ayı olan bu mübarek ayda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği olarak elimizdeki maddi zenginliklerle örf ve adetlerimizi devam ettirip genç nesillere aktarmak, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıması anlayışı ile başlattığımız muhtaç vatandaşlara yardım kampanyası ile birçok ailenin sofrasına bereket olup dillerindeki dualarına dahil olduk. Bu müstesna günü fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve dostluk duygularını güçlendirdik

Ramazan-ı Şerif ‘in manevi atmosferi millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin bir vesilesi oldu.

Unutmamalıyız ki, bu bayram sevincini huzur içinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçluyuz.

Bu duygu ve düşünceler ile Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi Şükran, dua ve minnetle anıyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden Şehitlerimizin ailelerinin ve Gazilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Tüm İslam Âleminin ve Yüce Türk Milleti’nin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Allah bizleri daha nice bayramlara kavuştursun inşallah.

Paylaş