GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYRAMLAŞMA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtında bulunan dernek yerleşkesinde bir araya geldiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Dünya genelinde yaşanan kovit salgını nedeni ile iki yıldır derneklerinde gazi ve şehit aileleri ile bayramlaşma yapamadıklarını söyledi. Dernek Başkanı ŞENOL Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamalar neticesinde bu yıl gazi ve şehit aileleri ile dernek yerleşkesinde bir araya gelerek bayramlaştıklarını, Aileler tekrardan birbirlerini görmekten mutlu olduklarını ifade ederken bazı aileler gerek yaşları, gerek rahatsızlıkları, gerekse de ilçelerde olduklarından katılamadıklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL katılan veya belirli nedenlerden dolayı katılamayan gazi ve şehit ailelerinin, Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularla kutlayıp sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diledi.

Paylaş