DORUK HASTANESİ YÖNETİCİLERİNDEN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Bursa Doruk Hastaneleri Yöneticilerinden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına anneler günü dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Bursa Özel Çekirge Doruk Hastane Müdürü Pınar UĞUR, Özel Çekirge Doruk Hastanesi Müdür Yardımcısı Hediye Nur KILIÇ, Özel Doruk Sağlık Grubu İletişim Sorumlusu Kerim KAHRAMAN ve Gülsever ERTAŞ, Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtında bulunan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığında anneler günü nedeni ile şehit anneleri ile bir araya geldiler. Bursa Özel Çekirge Doruk Hastane Müdürü Pınar UĞUR anneler günü nedeni ile ülkemizin var olması toplumun huzuru, refahı ve geleceğine yön vermek için canlarını ve uzuvlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin anne, eş ve çocuklarının anneler gününü kutlamak onlarla beraber olmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyarette bulunduklarını ifade etti. Sayın UĞUR Özel Çekirge Doruk Hastanesi olarak her zaman gazi ve şehit ailelerine hizmet etmekten onur duyacaklarını ifade ederken, Başta şehit anneleri, Eşleri, Çocukları, Gazilerin eş ve çocukları ile tüm annelerin anneler gününü kutlayıp şehit anneleri, Şehit Eşleri ve gazi eşlerine çiçek taktim ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu anlamlı ziyaretten dolayı, Bursa Özel Çekirge Doruk Hastane Müdürü Pınar UĞUR, Özel Çekirge Doruk Hastanesi Müdür Yardımcısı Hediye Nur KILIÇ, Özel Doruk Sağlık Grubu İletişim Sorumlusu Kerim KAHRAMAN ve Gülsever ERTAŞ gazi ve şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş