GAZİ CAVİT GÜNAYDINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu Üyeleri 1963 yılında vatani görevini yaparken el bombasının patlaması sonucunda yaralanarak gazi olan Cavit GÜNAYDIN’ ı evinde ziyaret ettiler.

Gazi Cavit GÜNAYDIN dernek başkan ve yönetimini kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür etti. Gazi Cavit GÜNAYDIN dernek başkanına özel hastanelerde kendisinden ilave ücretler alındığını, eşinin de kendi üzerinden bakılmasına rağmen acil olarak hastaneye kaldırılarak acilden ameliyata alınmasına rağmen 17.000,00 TL bedel ödediğini du durumun gazi ve şehit ailelerine verilen önemin ne kadar olduğunu göz önüne koyulduğunu söyledi.

Dernek Başkanı ŞENOL Sosyal Güvenlik Kurumu SUT müfredatında yapılan değişiklik neticesinde bu ve buna benzer sorunların yaşandığını konularla alakalı gerekli başvuruların yapılmasına rağmen düzenleme olmadığını, konuların takibini yaptıklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gazi Cavit GÜNAYDIN ve eşine kendilerini ağırladıklarından dolayı teşekkür edip sağlıklı nice yıllar diledi.

 

Paylaş