BURSA KÜLTÜREL TANITIM DERNEĞİ 2. ZİYARETİ

14.04.2022 de derneğimizi ziyarete Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanın izinde olduğunda dolayı, Dernek Başkanı izinden gelince tekrar ziyaret edeceklerini söylemişlerdir. Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL izinden döndüğü için Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri verdikleri sözleri tutmaları için derneğimizi yeniden ziyarette bulundular.

Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Cemile ZENGİN, Neriman GÖNDÜR ve Ümran GÖNDÜR Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile tanışarak kendi derneklerini tanıtarak Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile kardeş dernek olmak istediklerini belirttiler. Vatan uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizin emanetlerini, uzuvlarını veren Kahraman Gazilerimizi onure etmek ve gönüllerde olduklarını hissettirmek için özellikle köylerde, kırsal kesimlerde, göz önünde olmayan ve sık ziyaret edilmeyen aileleri ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler. Ziyaretlerinde kendilerine Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetimi olarak eşlik ederlerse çok mutlu olacaklarını söylediler.

  1. Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Dernek faaliyetlerini ve kendisinin Gazi olmasına sebep olan olayı anlatarak yaşama nasıl tutunduğunu, bu seviyeye gelinceye kadar kendini örnek vererek Gazilerin yaşam mücadelelerini anlattı. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkürlerini ilettiler.
Paylaş