BEŞ ACI HABER

Pençe, Kilit operasyon bölgesinde, 24.05.2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, üç asker şehit olmuş, dört asker de yaralanmıştı. Yaralı askerler hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştı.

Pençe, Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur DOĞAN, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin CANKAYA, Piyade Sözleşmeli Er Celal TEKEDERELİ şehit olurken Piyade Teğmen Abdulkadir GÜLER tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştur.

Pençe, Kilit operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bican KAPILAY’ ın Hatay İskenderun ilçesinde yaşayan ailesine yetkililer tarafından haber verildi.

Pençe-Kilit operasyonunda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal TEKEDERELİ’ nin Malatya'da yaşayan ailesine yetkililer tarafından haber verildi. Şehit Celal TEKEDERELİ' nin cenazesi, bugün ikindi vakti düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Pençe, Kilit operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin CANKAYA' nın şehadet haberi İzmir'de yaşayan ailesine yetkililer tarafından haber verildi.

Pençe, Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir GÜLER' in şehadet haberi, Antalya' da yaşayan ailesine yetkililer tarafından haber verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak bizleri derin üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Camiamız ile asil Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

 

.

Paylaş