ŞEHİT ANNEMİZ VEFAT ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyelerinden olan Şehit Annesi Münevver VARDAR vefat etti.

1996 yılında sınır ötesi operasyon da Irak topraklarında şehit olan Cemil VARDAR’ ın annesi, Münevver VARDAR oğlu şehit olduktan sonra sıkıntılar yaşadı. Oğlunu kaybettikten sonra içine kapanan hayatla bağını kesen şehit annesi yaşanın da vermiş olduğu rahatsızlıklar yaşamaktaydı. Şehit Annesi Münevver VARDAR geçtiğimiz ay içerisinde rahatsızlandığından dolayı şehir hastanesine kaldırılmış yapılan tetkikler neticesinde yoğun bakıma alınmak zorunda kalınmıştır. Yoğun bakıma kaldırılan şehit annesi bir ayı gecik süre yoğun bakımda kalmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere neticesinde kurtarılamayarak 04.06.2022 tarihinde sabaha karşı vefat etmiştir. Şehit Annesi Münevver VARDAR 05.06.2022 tarihinde Osmangazi Gülbahçe Mahallesi Yenidoğan Cami inde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak vefat eden şehit annemize Allah’ tan rahmet ailesine, sevenlerine, camiamıza sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Paylaş