BAYBURT ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞMA

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Bayburt Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek üyeleri olan Gazi, Şehit ailelerini, Bursa’ da ağırladılar.

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ, Bayburt Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Selami KÖKSAL’ ın öncülüğünde düzenlenen Çanakkale gezisi kapsamında gazi ve şehit aileleri, Bursa’ ya uğradılar. Bursa’ da Şehit ailelerini Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL karşıladı. İl Müdür Yardımcıları, Dernek Başkanları ve gazi ve şehit aileleri ile birlikte Yusuf Et Döner Küçük Sanayi Şubesinde öğlen yemeğinde bir araya geldiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ, gazi ve şehit ailelerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederken, Gazi ve Şehit ailelerini ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Şenol Ailelere burada da bir evlatlarının, arkadaşlarının olduğunu kapılarının her daim açık olduğunu ifade ederken, Gazi ve Şehit ailelerinin ağırlanmasında büyük destekleri olan Şehit Çocuğu Mesut ŞEHİTOĞLU’ na Yusuf Et Döner işletme sahibi Ramazan TOSUN’ a teşekkürlerini ilettiler. Gazi ve Şehit aileleri yemekten sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün destekleri ile şehit gazi biriminin rehberliğinde, Bursa turu düzenlendi.

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile emeği geçen tüm kişi ve kurumlara şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür ettiler.

Paylaş