TÜM BABALRIMIZIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Babalar evlatları için, her türlü özveriyi göze alarak gece gündüz demeden çalışırlar. Evlalarını minicik bir fidan gibi, körpecik gonca bir gül gibi koruyup kollar, sevgiyle yetiştirerek topluma ve hayata hazır olmalarını sağlarlar. Babalığın vermiş olduğu sevgi dolu kalpleri ile her şeyin önüne siper olur ailelerini kollarlar.

Her başarılı çocuğun yaptığı tutum ve davranışlarda babanın önemi vardır. Babalar uzaklarda olsalar da her daim çocuklarını korur, her şeye rağmen sever ve desteklerler. Güven ve umut olurlar. Bütün bu zorluklara rağmen çocuklarının ayakta kalmaları için azim ve iradelerini hep canlı tutar destek olurlar. Düşmelerin, kanayan dizlerin, acıyan canların, akıtılan gözyaşlarının çaresidir baba. Ufacık bir içten gülmesi, sıcacık dokunuş ve sarılması ile buğulu gözleri silmesi, baba kavramını, en içten, en gerçek anlamda tatmasına vesiledir. Kimse anne gibi sevemez, anne gibi koruyamaz. Her baba aynı zamanda evladına annedir çünkü. Kalbimizin acısını dindirmek için, kendi sıkıntılarına ve acılarına dönüp bakmazlar. O yüzden her baba, en büyük servettir evlatlara.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Başta tüm şehit babaları, gazi, gazi babaları ile tüm babaların babalar günün kutlarız.

Paylaş