BAŞ SAĞLIĞI ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa' da infaz koruma memurlarının içerisinde bulunduğu otobüsün geçişi sırasında bombalı saldırıda şehit düşen Cengiz YİĞİT’ için Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER’ e baş sağlığı ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL bu hain saldırıda şehit düşen Cengiz YİĞİT’ e Allah’ tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine mesai arkadaşlarına ve Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER’ e baş sağlığı dilediler.

 

Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan GÜLER bu olay bizleri derinden üzmüştür. Şehit personelimizin ailesine ve mesai arkadaşlarına bizlerde sabır ve başsağlığı diliyoruz. Gazi ve şehit aileleri derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak sizler bu acıları yaşamış ve yaşamakta olan kişilersiniz. Bu acı günümüzde yanımızda olduğunuz için sizlere sonsuz teşekkür ederken başta infaz koruma memurumuz Cengiz YİĞİT’ e, tüm şehitlerimize ahirete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle minnetle şükranla anarız dediler. Dernek Başkanı ŞENOL ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

 

Paylaş