BURSA İL NÜFUS MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa İl Nüfus Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

1966 Hatay doğumlu olan Sekip PEHLİVANOĞLU ilk görevine 1984 yılında başlamış yurdun birçok il ve ilçesinde görev yapmıştır. En son olarak Hatay İl Nüfus Müdürü iken İç İşleri Bakanlığının 26.11.2018 Tarih ve onayı ile 02.01.2019 Tarihinde Bursa’ da ki görevine başlamıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa İl Nüfus Müdürü Sekip PEHLİVANOĞLU’ na yapmış oldukları bu nezaket ziyaretinde hoş sohbetler ederek gündem ve Dernek ile ilgili görüş alış verişi yapmışlardır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ziyaret anısı olarak Bursa İl Nüfus Müdürü Sekip PEHLİVANOĞLU’ na plaket sunmuşlardır.

Bursa İl Nüfus Müdürü Sekip PEHLİVANOĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken tüm şehitlerimizi ve ahirete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle minnetle şükranla anarız dediler.

Paylaş