GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR’ ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurul Üyeleri, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN’ ın emekli olup ayrılmasının ardından, Bursa İl Müftülüğüne atanan, Yavuz Selim KARABAYIR, a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Dernek Başkanı ŞENOL kendisi, yönetimi, dernekleri ile çalışmaları hakkında gerekli bilgilendirmeleri yaparak 18.06.2022 tarihinde derneklerinin tüm şehitlere ve ahrete intikal eden gazilere okutulan mevlit programına destek verdiklerinden dolayı teşekkürlerini iletip kendilerini derneklerine davet ettiler.

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulun da görev alan gazi şehit aileleri ile tanışmaktan onlarla pirlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın KARABYIR dünden bu güne gazi ve şehit bizlerin en önemli değeri. Gazi ve şehitlerimizin emanetlerine bizlerde gerekli hassasiyeti ve önemi gösterdik göstermeye devam edeceklerini şahsı ve kurumu olarak gereli tüm desteği sağlayacaklarını ifade etti. Bu vesile ile vatan, bayrak, inanç adına şehit olan ve ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle anar hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömürler diledi.

Paylaş