GAZİ VE ŞEHİT AİLELER DERNEĞİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Volkan ŞEN’ i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurul Üyeleri, Bursa Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Volkan ŞEN’ i makamında ziyarete bulunup dernekleri ve çalışmaları hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulunup çalışmalarında başarılar dilediler.

Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Volkan ŞEN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sayın ŞEN gazi, şehit bizlerin en önemli değeri. Gazi ve şehitlerimizin emanetlerine bizlerde gerekli hassasiyeti ve önemi gösterdik göstermeye devam edeceklerini ifade ederken, Şahsı ve kurumları olarak gereli desteği verebileceklerini ifade etti. İlçe Emniyet Müdürü Volkan ŞEN, Vatan, Bayrak ve Mukaddes değerlerimiz için şehit olan ve ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle anar hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömürler dedi.

 

Paylaş