BURSA LI TEĞMEN HALİS KESKİN ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı Hakkari' de kaçakçılık olayına müdahale ederken çaya düşerek ağır yaralanan Piyade Teğmen Halis KESKİN' in şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığın’ dan yapılan açıklamada, Derecik bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden askerlerden Piyade Teğmen Halis KESKİN’ in Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralandığı, hastaneye kaldırıldığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Şehit Teğmen Halis KESKİN’ in acı haberi, Bursa’ nın Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesindeki baba ocağına acı haber yetkililer tarafından verildi. Şehit Teğmen Halis KESKİN bir yıl önce evlendiği, eşi Elif KESKİN’ in hamile olduğu ve 1 hafta önce izinden birliğine döndüğü öğrenildi. Şehit Teğmen Halis KESKİN na’şının, Hakkari’ de bugün düzenlenecek törenin ardından uçakla Bursa Yenişehir Havalimanına getirileceği, Şehit Teğmen Halis KESKİN’ in naaşı yetkililer ve ailesi tarafından alınarak evlerinin önünde helallik alındıktan sonra, Büyükorhan Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarnıç Mahallesindeki mezarlıkta toprağa verilecek.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehit Teğmen Halis KESKİN’ e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Camiamız ile asil Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

 

 

Paylaş