BURSA İL JANDARMA TRAFİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa İl Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT’ i ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa İl Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT’ i makamında ziyaret etmişlerdir. Ziyaretleri esnasında dernek hakkında ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Dernek Başkanı Metin ŞENOL kendilerini ağırlayan, Bursa İl Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT’ e ziyaret anısı plaketi taktim eti.

Bursa İl Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, gazi ve şehit aileleri bizler için çok değerlidir. Ailelerimiz için elimizden gelen, yapıla bilecek olan her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade ederken, Tüm şehitlerimize ve ahrete intikal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür dileriz dedi.

Paylaş