MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SERKAN GÜR E ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığından, Bursa İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu, Öğretmenlik mesleğine 1999 yılında Şişli Endüstri Meslek Lisesinde başlayan, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Teknoloji Eğitimi alanında tamamlayıp, çeşitli okullarda Müdür yardımcılığı, Müdürlük, İlçe Müdürlükleri, İl Müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan 11 Eylül 2021 tarihinde Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Serkan GÜR’ ü makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan GÜR’ e görevinde başarılar dilerken dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan GÜR gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernek yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan onur duyduğunu ifade etti. Sayın GÜR şehit aileleri ve gazilerimiz bizler için canlarından ve uzuvlarından fedakârlık yapmış bizlere yaşam kaynağı olmuşlardır. Bizlerde şehit ve gazi ailelerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederken ziyaretlerinden dolayı başkan, yönetim kuruluna teşekkür edip gazi, şehit ailelerine selam ve saygılarını söyledi.

Paylaş