FARUK ANBARCIOĞLU ZİYARET

22 dönem Millet Vekillerinden Faruk ANBARCIOĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

22 dönem Millet Vekili Faruk ANBARCIOĞLU' nun girişimleri ile Bir Şehit Bir Öykü Bir Şiir adlı kitabın hazırlanıp basımına, dağıtımına ve elde edilen gelirin gazi ve Şehit aileleri derneklerine bağışlanıp, kitabın yayınlanmasına şehitlerimizin anılarının, yaşanmışlıklarının elden ele, dilden dile dolaşmasına öncülük edilmiş güzel bir eser ortaya çıkarılmıştı. Böyle bir eserin öncülüğünü yine Sayın ANBARCIOĞLU’ nun girişimleri ile tekrardan hayat bulması için Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu ile görüşmeler yapılmıştır. Görüşmeler neticesinde ailelerle görüşülerek ailelerinde rızası alınarak Bir Şehit Bir Öykü Bir Şiir kitabının ikinci baskısı için çalışmalar başlatılmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin ŞENOL bu kitaba hayat verip Şehitlerimizin anılarını yaşatan Sayın Faruk ANBARCIOĞLU’ na ve yazarlarımıza gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletmişlerdir.

 

Paylaş