JANDARMA TRAFİK OKUL KOMUTANIN DAN ZİYARET

Bursa Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine iadeyi ziyarette bulundular.

Bursa Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT dernek yerleşkesine gelerek iadeyi ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri okul komutanını dernekler yerleşkesinde ağırlayarak, dernek hakkında bilgiler vererek dernek yerleşkesini gezdirdiler. Dernek ziyaretinde yapılan istişarelerde eksik görülen konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Bursa Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT Gazi ve Şehit yakınlarına kendilerine ihtiyaç duyulduğu an yanlarında olacaklarını ve kapılarının daima açık olduğunu vurgulayarak dernek anı defterine ‘’ Derneğinizi ziyaret etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum ‘’ yazarak teşekkürlerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Dernek Başkanı Metin ŞENOL Bursa Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT’ e bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkür etti.

Paylaş