NİLÜFER İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Özay Başkent YILDIRIM’ ı ziyaret ettiler.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Özay Başkent YILDIRIM’ ın aynı zamanda Şehit çocuğu olmasından dolayı Dernek Başkanı Metin ŞENOL bir Şehit Çocuğunun böyle bir makamda olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade ettiler. Dernek hakkında bilgi verirken Gazi ve Şehit ailelerinin yaşamış oldukları bazı konular ile ilgili istişarede de bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Özay Başkent YILDIRIM’ a yeni görevinde başarılar dilediler.

Sayın Özay Başkent YILDIRIM Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını, bir Şehit çocuğu olarak aynı duyguları yaşadığını, gerek şahsı gerekse Emniyet Teşkilatı olarak her daim Gazi ve Şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını belirttiler. Kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederken Dernek Başkan ve Yönetim Kuruluna bu nazik ziyaretleri için teşekkürlerini bildirmişlerdir.

Paylaş