BURSA SPOR BAŞKANINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Spor Başkanlığına seçilen Ömer Furkan BANAZ’ ı ziyaret ettiler.

Bursa Büyük Şehir Belediyesi iştiraklerinden olan Burfaş ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Furkan BANAZ Bursa Sporun 57. Olağanüstü genel kuruluna tek aday olarak katılmış açık oylamayla oy çoğunluğu ile kazanmıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Spor Başkanı Ömer Furkan BANAZ’ ı Burfaş’ taki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunup başarılar dilemişlerdir. Gazi ve Şehit aileleri derneği olarak Bursa Büyük Şehir Belediyesine Burfaş AŞ’ ye ve Bursa mızın güzide takımı olan Bursa spora her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmişlerdir.

Sayın Ömer Furkan BANAZ bu güne kadar kendisine tevcih edilen görevleri layığı ile yerine getirmeye çalıştığını, Bursa mızın sembolü olan ve rengini Bursa mızın yeşilinden alan Bursa Sporumuzu tekrardan eski günlerin daha da ötesine götürmeyi hedeflediklerini söylediler. Gazi ve Şehit ailelerini temsil eden dernek ve Yönetiminin kendisine vermiş oldukları fikir ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Gerek Burfaş gerekse Bursa Spor kulübü olarak Gazi ve Şehit ailelerinin her daim yanında olacaklarını söylediler

Paylaş